BP Clothing Store - Studio Arkitekter

BP Clothing Store

Studio Arkitekter // BP CLOTHING Store

Dátum: 2015 július
Lokáció: Budapest, Magyarország
Megrendelő: Medeia Group
Kategória: Üzlethelyiég

A projekt a legsikeresebb magyar street wear márka második üzleteként jött létre, de az első nívós boltjaként. A saját márkák mellett a New Era kizárólagos, és a Nike kiemelt forglamazójaként olyan üzlet kialakítására volt igény, amelyben mindhárom brand jól elhatárolódik egymástól. Fontos volt az egy térben való kialakítás, az elhatárolás és mindehhez a három brand és a hozzájuk tartozó részletek koherens összekapcsolódása és harmóniája.

A projekt különlegessége, hogy a próbafülkékbe ülő alkalmatosságként egy-egy toalett lett beállítva, mely hazánkban még ma is ötletes, de bátor geg.

Örömmel dolgoztunk a projekten, élmény volt számunkra, hogy a kivitelezési munkálatok során alap építési anyagok felhasználásval hoztunk létre olyan teret, amely sikeresen közvetíti mindkét vendégmárka és az üzlet üzenetét és stílusát is.

Studio Arkitekter // BP CLOTHING Store

Date: July 2015
Location: Budapest, Hungary
Client: Medeia Group
Category: Retail

The project was the second store of the most successful Hungarian street wear brand, but it was their first high level store. As distributor of its own brands, exclusive distributor of the New Era brand and featured distributor of the Nike brand such shop premises had to be established, where all three brands are nicely separated. It was important to set up the premises within one space; furthermore we had to focus on the separation and coherent engagement and harmony of the three brands and their respective details.
The project is unique, because in the changing rooms toilets were installed as seats, which is a very creative and brave move in Hungary.
We were pleased to work on this project; it was a special experience for us, because during the construction phase we established a space by using basic building materials, which successfully broadcasts the messages and style of all guest brands and of the shop.

Copyright © Studio Arkitekter 2017.