Hotel Bonvino - Studio Arkitekter

Hotel Bonvino

Studio Arkitekter x Geppetto// Hotel Bonvino

Dátum: 2011 július
Lokáció: Badacsonytomaj, Magyarország
Megrendelő: Bonvino
Ketegória: Hotel

Az épület Badacsomaj egyik domboldalában helyezkedik el. A hotel főleg az A, B+ célcsoportra fokuszál, ez volt a tervezői brief kiemelt lényege a kialakítás tekintetében. Ennek megfelelően a tervezési folyamat során több olyan pontot határoztunk meg, amely kifejezetten célcsoport szűrésre alkalmas design elem, erre jó példa a beton mennyezet. Jellemzően, aki nem tartzott a célcsoportba előbb-utóbb feltette a kérdést: “Szép ez a hotel, de mikor lesz befejezve?”

Ami számunkra is extra volt a projektben, hogy a legtöbb bútort, kiegészítőt, tapétát sőt még a szőnyeget is egyedileg terveztük és gyárttattuk. Ritka az ilyen lehetőség!

Ami miatt különösen szerettünk másfél éven át ezen a hotelen dolgozni, az az volt, hogy nagyon jó csapat alakúlt ki, úgy mint műszaki ellenőr, kivitelező, marketinges, grafikus, az ügyfél és mi. 🙂

Studio Arkitekter x Geppetto// Hotel Bonvino 

Date: July 2011
Location: Badacsonytomaj, Hungary
Client: Bonvino
Category: Hotel

The building is located in one of the hillsides of Badacsomaj. The hotel mainly focuses on the A, B+ target groups and this was the major idea behind the designer briefing in terms of the setup. Accordingly during the design procedure we defined multiple items, which are design elements specifically suitable for filtering the target group, for example the concrete ceiling is a good example. Typically, the people outside the target group sooner or later asked the following question: “This hotel is very nice, but when will it be completed?”
It was a very special project, even for us, because we designed most of the furniture, accessories, wallpaper and even the carpets and had them individually manufactured! Such a rare opportunity!
We really loved working on this hotel for a period of over one and a half years, because a very good team was created, including technical inspectors, general constructor, marketing expert, graphic designer, the client and us. ☺

Copyright © Studio Arkitekter 2017.