Visual Criminals's Office - Studio Arkitekter

Visual Criminals’s Office

Studio Arkitekter // Visual Criminals’ Office

Dátum: 2012 szeptember
Lokáció: Budapest, Magyarország
Megrendelő: Visual Criminals
Kategória: Iroda

A projekt Budapest VI. kerületében található. A 3. emeleti polgári lakás adottságai alkalmasak voltak arra, hogy a kreativitást, és a Visual Criminals brandet képviselő teret tudjunk kialakítani. A cél a friss, fiatalos, mégis elegáns design megalkotása volt.

A projekt különlegessége az a kettősség, ami az eleganciát és a fiatal frisseséget ötvözi. Letisztult felületek vegyítve a nyersebb, durvább anyagokkal.

Azért kedveltük különösen ezt a projektet, mert a polgári lakástípusok folyamatos műszaki kihívásai ellenére végül egységes és részletgazdag belsőt tudtunk kialakítani.

Studio Arkitekter // Visual Criminals’ Office 

Date: September 2012
Location: Budapest, Hungary
Client: Visual Criminals
Category: Office

The project is located in Budapest, 6th district. The amenities provided by this 3rd floor middle-class apartment enabled us to establish a space representing creativity and the Visual Criminals brand. The goal was to establish a fresh, youthful-looking, but still elegant design.

The particularity of the project included a duality, which reflects elegance and youthful freshness. Clear and elegant surfaces mixed with coarse and rougher materials.

We loved working on this project, because despite of the continuous technical challenges of middle-class apartments, finally we were able to establish a uniform interior rich in detail.

Copyright © Studio Arkitekter 2017.