házak, lakások prémium belsőépítészeti tervezése, lakberendezés

Ahány ember annyi személyiség.

Mi hiszünk benne, hogy otthonában akkor lesz igazán boldog, ha az funkcionális, ugyanakkor maradéktalanul tükrözi egyéniségét.

A modern dizájn, az építészet és annak folyamatos megértése a működésünk szerves része; hogy az emberek hogyan akarnak élni, hogyan akarják használni az otthonukat, élettereiket, kiemelten fontos számunkra, hiszen közvetlen környezetünknek nem csak mindennapi életünkhöz kell illeszkednie, hanem megfelelően kell, hogy tükrözze személyiségünket is.

Tervezőirodánkban a kezdő lépésektől a kivitelezésig a legjobb szakemberekkel dolgozunk, akik segítenek nekünk a kihívást jelentő prémium életterek kialakításában. Nagy hangsúlyt fektetünk a saját tervezésű bútorainkra, design termékeinkre, anyagválasztásra és a kivitelezés szervezettségére, hiszen olyan belső tereket hozunk létre, amelyekre büszkék lehetünk.

Belsőépítészet vagy lakberendezés?

Nehéz eligazodni a belsőépítészeti tervezők, lakberendezők és enteriőr designerek szolgáltatásainak sokaságában. A nevek nem pusztán egymás szinonimái, a különbség, abban rejlik, hogy ki milyen mértékéig képes megváltoztatni otthonunkat.

Lakberendező

A lakberendező a már meglévő tereinket alakítja stílusunknak megfelelően. Rendszerint az egyes helyiségek alapvető kialakítását nem változtatja meg és csak kisebb léptékű egyedi bútorokban, világításban, dekorelemekben gondolkodik. A lakberendezőhöz nagyon hasonló feladatot lát el az enteriőr stylist vagy más néven enteriőr designer. Őt sokszor egy-egy alkalomhoz kérik fel, hogy rendezze be a kívánt hatás eléréséhez a helyiségeket. Például: home stagingre vagy reklámfilmek forgatására.

Belsőépítész

A belsőépítész a terek kialakítására teljes ráhatása van. A falak mozgatásával optimalizálhatja a helyiségeket, akár teljesen újra gondolva az eddigi funkciókat. A terekbe a meghatározott stílusnak megfelelő teljesen egyedi megoldásokat, beépített bútorokat is tervezhet, emellett gondoskodik az otthonunk teljes funkcionális és hangulati kialakításáról is.

Studio Arkitekter

A Studio Arkitekternél építész, belsőépítész, lakberendező és kivitelező szemszögből egyszerre figyeljük a projektet, a kialakíthatóság, annak költségvonzata és a végén a “smink” amitől extrán csinos lesz a belső tér. Funkció alapon tervezzük a tereket anyagokkal és világítással ötvözve, és amitől igazán extra lesz a design azok az egyedi kiegészítők, lámpák, egyedi tapéták vagy oda tervezett mobil bútorok.

Amit nyújtunk

Legtöbbünknek biztosan van ismerőse, családtagja, aki túl esett már ingatlan felújításon. A legtöbb esetben a dolgok nem úgy történtek, ahogyan azt előre tervezték. Az elképzelés, a szakember és az előzetesen tervezett költségek nem úgy alakultak, mint ahogyan azt előre eltervezték, így az átalakítás nagyon sok teherrel járt. Számos évvel és projekttel a hátunk mögött mi, a Studio Arkitekternél a következőket garantáljuk:

Kreatív és tapasztalt belsőépítész tervező csapat

Megvalósítható
A műszaki tervek áttanulmányozását követően csak olyan megoldásokat javaslunk, amik ténylegesen kivitelezhetőek.

Optimális
A rendelkezésre álló büdzsé alapján tervezünk, úgy, hogy a lehető legnagyobb eredményt érjük el.

Funkcionális
A design nem lehet öncélú. Számos otthon tervezésével a hátunk mögött pontosan tudjuk azokat a praktikákat, amitől kényelmesen érezheti magát otthonában. A konyha polcrendszerétől a világításig számos olyan tényező van, ami ezt alapjaiban határozza meg.

Stílusos
Nem sablonokban gondolkodunk. Minden ember más és más, mi arra törekszünk, hogy minden innovatív tudásunk és megoldásunk mellett a személyiségének megfelelőt alkossunk. Ehhez általunk, egyedileg tervezett prémium termékekkel járulunk hozzá.

Előre meghatározott költségek

Az építkezésen senki nem szereti a meglepetéseket. A részletes kivitelezési árajánlattal már a legelején tisztában lesz az összes költséggel.

Műszaki és esztétikai garancia

A tervezéstől az utolsó simításokig részt tudunk venni a projektekben, pontosan tudjuk a szabályokat és a műszaki előírásokat, így munkánkra garanciát tudunk vállalni.

Tehermentesítés

Csak egyszerű döntéseket kell hoznia mi minden mást megoldunk a tervezőasztalnál és az építési területen.

prémium belsőépítészeti, lakberendezési

Szolgáltatásaink

Érzed hogy valami még hiányzik, vagy nem találod az ismeretlent az egyenletben, valami extra kell bele és elakadtál hogy mi legyen. A rutin meg az évek mögöttünk és persze a Studio látásmód ami segít ezen átlendülni.
A tanácsadás folyamata egyszerű, begyűjtjük tőled a rendelkezésre álló információkat, átnézzük és talalkozó alkalmával átbeszéljük a problémakört amivel felkerestél minket. A cél minden esetben az hogy úgy állj fel az asztaltól hogy itt most ezt megfejtettük.

Ha fontos számodra hogy az othonod extra legyen, különleges, más mint amit mindenhol látsz, és közben szereted ha funkcionálisan működik is akkor érdemes felvenned velünk a kapcsolatot, és megnézzük működik-e a kémia köztünk egy ingyenes konzultáció alkalmával.

A tervezés folyamata három részből épül fel.

  1. Első körben kialakítjuk a funkcionális elrendezést, 2-3 változatban, amit személyesen átbeszélünk és együtt kiválasztjuk azt az irányt ami neked a legjobban fekszik – 10-ből kilenszer a két-három változat keveréke lesz a végleges irány. Ez a koncepció szakasz.
  2. A második szakasz a design rész, amikor konkrét anyagok, bútorok, felületek kerülnek kiválasztásra, majd veled leegyeztetésre. Anyagmintákat, felületeket, drapériákat nézünk össze együtt, hogy a végén olyan legyen a design ami neked tetszik. Ekkorra már tudnunk kell milyen csaptelep lesz, milyen mosdó, milyen lámpa, milyen álmennyezet stb. Ha ez megvan, akkor a design részt gyakorlatilag zártuk.
  3. A harmadik rész száraz és technikai, ekkor készül tervdokumentáció, egy vaskos könyv amit a végén megkapsz persze, ami egyrészt egy örök emlék a közös munkáról, másrészt pedig a lenyomata és pontos sorvezetője az eddigi munkának.

Ez után ha szeretnéd tudunk csinálni csinos látványtervet, amit tudsz mutogatni a barátaidnak, vagy akár bejárható 3D szemüveges látványt is tudunk készíteni. Ez aztán tényeg a látványok extrája.

Ha van rá igényed, költségvetési kiírást is tudunk készíteni a tervek mellé, bár időigényes feldat, ezzel teljes lesz a képed a projektedről.

Teljeskörű kivitelezés. Ajánlatért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

Alakuljon minden úgy ahogyan eltervezte. Kivitelezési művezetési ajánlatért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

Ízelítő referenciáinkból

prémium belsőépítészeti, lakberendezési

Szolgáltatásaink

Építészet és Belsőépítészet

lakás
ház
hotel és lobby
étterem és bár
kereskedelmi terek
iroda
burkolat

Termék tervezés

lámpa és világítás
bútor
textil és szőnyeg
tapéta és falburkolat
csempe és kőburkolat

Branding és Grafika

brand identity
csomagolás
art direkció
termékfejlesztés
épület grafika

Jelentkezzen ingyenes konzultációra!


    Rólunk mondták