tervező irodánk

Studio Arkitekter

Studio Arkitektert 2014-ban alapította Csap Viktor, azzal a céllal hogy létrehozzon egy dán gondolatokkal átitatott luxus design és lifestyle brandet, mely mára meghatározó eleme a hazai design szénának.
A jelenleg 7 fős csapatot az a mély szenvedély vezérli, hogy egyedi történeteket hozzanak létre a nemzetközi látásmódjukkal.

A BELSŐ TERVEZÉSTŐL az ÉPÍTÉSZETEN át, az ART DIREKCIÓIG és a BRAND ALKOTÁSIG Csap Viktor és a Studio Arkitekter csapata egyedülálló élményt hoz létre a design alkímiáján keresztül.

Célunk, hogy olyan NEMZETKÖZI márkává fejlődjünk, ahol a különleges design szemlélet és a tapasztalat a LAKÁS, a VENDÉGLÁTÁS, az ÜZLETI és KERESKEDELMI ingatlanok területén meghatározó projekteket hozzon létre, valamint jelen legyünk az extravagáns otthoni kiegészítőkkel is.
Az egyedi termékek fejlesztését 2018-ban indítottuk el az ikonikus homokóra lerakóval, azóta több lámpa, burkolat és kisbútor bővítette a portfóliót.

Díjaink

2019 Big See Award Ljubljana Indusztriál kategóriában 1. helyezet a Lakeshore Loft munkánk

2019 Gastro Design Award a legjobb alternatív szálláshely kategóriában 1. helyezet a Studio Penthouse

2018 Gastro Design Award legjobb vidéki hotel kategória 1. helyezet Hotel Neptun

2017 Gastro Design Award legjobb Budapest bár kategória 1. helyezet Veritas Wine Bar

2016 Az év irodája díj, a saját irodánkkal neveztünk

2015 Az év irodája díj, az év design irodája két projekttel is jelen voltunk, a Mitte iroda és Solinfo iroda

Sajtómegjelenéseink

Ugyan szeretünk beszélni a projektjeinkről, mert mind valamilyen formában a szerelem gyermekünk, de még is jól esik az egész csapat számára az elismerés, amikor független emberek is írnak rólunk és a munkáinkról.

Insta divat az építészetben???

Panellakástól a BRKLYN Bar-ig! Mai vendégünk Csap Viktor, a Studio Arkitekter alapítója. Szó lesz a vizuális kultúra fejlődéséről, okos megoldásokról az építészetben és a trendek változásáról. Lakásfelújítás előtt állsz? Irány a Pulicorn!Insta divat az építészetben???

Rólunk mondták

STUDIO lifestyle az instagramon!