„Ma már nem elegendő, ha a dizájn megfelel a megálmodott stílusnak és tetszik a megrendelőnek, vagy a vendégeknek. Mindez nagyon fontos, de nem minden. A munkáink során a teljes projektet szemléljük, az ügyfél álomszerű elképzeléseiből kiindulva a gyakorlati működésen át a mindennapi fenntarthatóságig. Tapasztalataink szerint célcsoport orientált, gazdaságilag működő rendszert tervezni kifizetődő az alkalmazott művészet területén is.”

ÉttermekBárok

Stúdió élmény

Az ügyfél elképzeléseiből kiindulva egy átfogó stratégiát alkotunk, amely túlmutat a hagyományos belsőépítészeti tervezésen. Az ügyfél elképzelésből konkrét brandstratégia épül. A folyamat alapja a célcsoportelemzés és annak eredményeinek irányba állítása, mely alapot teremt az enteriőr és a business harmóniájának, illetve a kommunikációs és marketing stratégiának is, így létrehozva egy működő üzleti koncepciót.

HotelekSzállodák

EXTRAORDINARY DESIGN - A pozícionáló egyediség

Szakembereinkkel folyamatosan azon dolgozik, hogy frisset és egyedit alkossunk. Az általunk kreált terekben megjelennek egyedileg tervezett bútoraink, lámpáink, burkolataink és számos prémium design elem is, amivel valóban különlegeset hozunk létre. A design pozícionálja az üzlet egészét. KÜLÖNBÖZNI JÓ!

ÜzletekIrodák